Manhattan Styles

Hier proberen ze dandyisme aanvaardbaar te maken voor het bredere publiek

De Pitti Uomo zorgt voor de bekende jaarlijkse parade op de modebeurs van Florence. 
Menig man heeft zijn beste pak uit de kast gehaald, de pijpen netjes opgerold en zijn snor in de krul gezet. Een lust voor het oog, ook als je niet in de mode werkt. Geweldig om te zien hoe de meest bijzondere combinaties worden gebruikt en het toch allemaal klopt!

Wat een inspiratie en hoe veel meer is een kledingstuk dan alleen voor praktisch gebruik.
Na al het geweld van modetrends, onmogelijke combinaties van stijlen en kleuren komt nu ons belangrijke deel van het werk.

Terug met beide benen op de grond

In ons eigen land doen wij elke seizoen weer opnieuw ons uiterste best om al deze invloeden te vertalen naar het gewone toch modische, draagbare straatbeeld in Nederland, Zeeland, Domburg en Vlissingen! 
Want laten we eerlijk zijn, als we dezelfde man die we op de Pitti zien zouden tegen komen bij ons in de lokale supermarkt of winkel, we ons allemaal stiekem zullen afvragen uit welk theaterstuk deze meneer ontsnapt is.

Vertalen, integreren en mode omzetten naar onze eigen visie en uiteindelijk ook jullie visie, je prettig voelen in je outfit, het aankunnen naar je werk maar in een handomdraai naar de speeltuin kunnen met je kinderen of een verjaardag... daar helpen wij graag een handje bij. 
Smart Casual 2019, daar wordt iedereen blij van.Je werk, je vrouw, je kinderen, het algemene straatbeeld maar vooral jijzelf! 

Hoe dan ook, wij gaan weer ons uiterste best doen om prachtige collecties samen te stellen, jullie te verrassen en er aan bijdragen dat jullie er weer piekfijn bij lopen. Verfijnt, geraffineerd, niet te opvallend, maar opvallend genoeg om opgemerkt te worden! 

Next stop: Modefabriek, 20 januari 2019