Manhattan Styles

"The most important International event for menswear and men accessories collections."

Even een kleine throwback naar vorig jaar. Januari 2018 zijn wij met het team voor het eerst naar deze beurs geweest. Zonder te weten wat we moesten verwachten, stapten wij heel enthousiast het vliegtuig in. First stop: Pisa. Volgens mij staat de zéér originele foto met de Toren van Pisa wel op iedereen zijn bucketlist. Verder rijden naar onze eindbestemming: Florence! Settelen in ons appartement en klaarmaken voor de avond. Heerlijk eten in een gezellig restaurant, met o.a. een pasta carbonara mét truffel op het menu, heerlijk! Hierna hadden we een gezellig feestje op de planning, van het nieuwe Italiaanse merk: Gazzarrini. En wauw, die locatie. Het vond plaats in Theater Odeon. Wat je hierbij moet voorstellen? Een prachtig operagebouw! Het thema was niet voor niets: Cinematic Opera Party.

Pitti Uomo 94

Volgende dag stond de Pitti op het programma. Het begon iets minder soepel dan we hadden verwacht. Iets wat we hadden gezworen aan niemand te vertellen, is achteraf best hilarisch en had hopelijk iedereen kunnen overkomen. Je hebt in Florence namelijk ook het Palazzo Pitti, een indrukwekkend gebouw met erachter zijn botanische tuinen. Wat je al kan raden, wij gingen er vanuit dat dit de locatie was was. Daar aangekomen na een redelijk lange wandeling, niks te zien. Waar is iedereen? We zijn toch niet te vroeg? Gelukkig is daar onze vriend Google en kwamen we erachter dat we aan de andere kant van Florence moesten zijn. Dus voor iedereen die nog moet gaan, maak deze fout niet. (haha sorry lieve collega's).

Toen kwamen we aan... alsof je op NY Fashionweek loopt. Overal fotografen die foto's van alle bijzondere outfits maakt. We keken onze ogen uit, wat ziet iedereen er hier geweldig uit. Als je een stoel neer zou zetten en daar een dag zou zitten, heb je een dag lang plezier! En binnen was dit precies hetzelfde, alles zag er zo top uit, waardoor de uren voorbij vlogen. De Pitti is écht een aanrader in deze branche! De locatie, de kleding, het was gewoon allemaal af. Een kleine sfeer vind je in de foto's in de slider onderaan de pagina.

Dinsdag t/m vrijdag zijn wij hier weer te vinden en zullen we jullie via Instagram op de hoogte houden en als we terugkomen natuurlijk een nieuwe Manhattan Style! De openingstijden kunnen hierdoor in de winkels wijzigen. In Domburg zijn wij elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 en op zondag van 12.00 tot 17.00. In Vlissingen zijn wij 7 januari t/m 9 januari gesloten, vanaf donderdag 10 januari zijn wij weer geopend van 10.00 tot 17.00!