Manhattan Styles

Gezellig langs bij het Sint Jacobscafé!

In het hart van Vlissingen, aan de voet van de Sint Jacobskerk op de Oude Markt, vind je het karakteristieke Sint Jacobscafé. 

Inmiddels een begrip in de stad, een plek waar jong en oud samen komen en te genieten van de kwaliteitsproducten. 13 jaar lang bakken wij de taarten zelf, zoals onze famous kersen-monchou taart. Dit kunt u combineren met één van de koffiespecialiteiten of een goede kop thee. Ook op het gebied van thee zijn wij ook zeer vooruitstrevend, met meer dan 100 theesoorten zijn wij inmiddels uitgegroeid tot theespecialist van Zeeland. Daarnaast zijn bij alle theesoorten ook te koop voor thuis!

Om het beste in huis te halen importeren wij regelmatig producten zelf, zoals onze kruiden theeën uit Nepal. Maar op het gebied van Wijnen gaan wij voor kwaliteit. Veel van onze wijnen importeren wij rechtstreeks bij het bio-dynamische Spaanse wijnhuis: Loraxel. Wij schenken verschillende wijnen rood, wit en rosé. Deze wijnen kunt u ook kopen per fles of per doos voor thuis, altijd lekker toch!

Je kunt bij ons gezellig borrelen met lekkere hapjes, maar hebben ook een verrassende lunchkaart met mooi sandwiches, broodjes en salades. Voor de vleesliefhebber hebben wij verschillende hamburgers op de kaart, gemaakt van kwaliteitsvlees of gewoon lekker vega zoals onze champignonburger.

Op vrijdagavond zijn wij extra lang geopend tot 23.00 en is er gelegenheid voor high-wine. Deze high-wines vallen zo in de smaak dat reserveren noodzakelijk is geworden.

Al met al genoeg redenen om eens gezellig bij ons langs te komen.

We hopen je snel te ontmoeten..... in het Sint Jacobscafé!

Sint Jacobscafé

Oude Markt 22

4381 ES Vlissingen

www.sintjacobscafe.nl

Nieuw in de collectie: Hugo Boss voor dames

Nieuw in onze collectie, Hugo Boss voor dames. Deze lijn is alleen beschikbaar bij Manhattan Vlissingen of onze webshop, www.manhattan-domburg.nl. Daarnaast verkopen we Hugo Boss voor de heren in beide filialen!

De collectie van Hugo Boss voor dames staat voor moderne, klassieke en business kleding.

Savannah draagt hier een prachtige, okergele coat, de Ohlui1. Deze heeft ze gecombineerd met een stoer leatherlook jurkje, de Asmock. De sjaal Naheck maakt de look compleet voor een heerlijk avondje uit!

Prachtige mix van merken

Djoszuwa draagt hier een prachtige merkenmix van Replay, Hugo Boss en Drykorn.

Allereerst de prachtige donkerblauwe coat, de Onnex van Drykorn. Drykorn is een jong fashion label dat trends moeiteloos naar de mooiste ontwerpen vertaalt en dat is hierbij zeker te zien. Deze combineert hij met een stoer Replay t-shirt met de band 'Nirvana' erop. Daaronder een Hugo Boss broek, de Schino Slim! Wij zijn verliefd op deze chique, stoere look!