Manhattan Styles

Over Summum

Het Amsterdamse modelabel Summum (sinds 1998) van Jos en Jorien Wijker is een nuchter Nederlands merk met internationale allure. Summum voert sinds dag één een eigenzinnige koers, met goed zittende kleding van kwalitatief hoogwaardige stoffen voor elk moment van de dag, waarmee elke vrouw haar persoonlijkheid kan laten zien. Trendgevoelig, maar mét tijdloze klassiekers, plus een trefzekere pasvorm voor Hollandse billen. Alle kleding wordt met liefde, overtuiging en een feilloos oog voor detail in huis ontworpen door Jorien en haar team. Zij werken vanuit een helder idee waar de vrouw van nu – waarbij Team Summum als een mooie dwarsdoorsnede fungeert – behoefte aan heeft. Wat willen we écht dragen, wat zit lekker, waarin voelen we ons onszelf?

Is Summum iets voor jou?

Team Summum ís de Summum-vrouw. En Summum weet dus als geen ander hoe veelzijdig de vrouw is. Het doel is dan ook dat je met Summum alle verschillende facetten van je persoonlijkheid tot uiting kunt brengen in je stijl. Je kracht én kwetsbaarheid. Je vrouwelijkheid én je lef. Je zakelijke mentaliteit én gevoelige spontaniteit. Summum snapt dat je de ene dag zin hebt in sexy, de andere in nonchalant. En dat je je, wat je ook aantrekt, graag comfortabel wilt voelen in de dingen die je draagt. Gewoon, omdat jij jezelf bent. Positief, upbeat, vrouwelijk, eigenwijs en een tikje stoer.

 

Wat maakt summum anders?

Summum houdt van kwaliteit, uitzonderlijke fits en een persoonlijke aanpak. Daarom houden we het ontwerpproces van A tot Z zelf in de hand – van het maken van signature prints voor op de stoffen tot het tekenen van de patronen en het uitzoeken van de materialen. Dat doen we met een betrokken team – of liefdevol: de Summum-familie – met Jos en Jorien als de zakelijke en creatieve kapiteins op het schip. Ondanks dat Summum inmiddels in achttien landen verkocht wordt, doen we nog steeds alles in huis (op de productie na) en houden we vast aan de persoonlijke, eigenwijze stijl waar Summum groot mee geworden is. De leidraad daarin? We maken niks dat Jorien niet zélf zou dragen. Goede contacten met de makers en leveranciers zijn eveneens essentieel. Summum zet altijd in op langetermijnrelaties om zo een zekere kwaliteit te kunnen waarborgen. Niet alleen wat de kleding betreft, maar ook als het gaat om duurzaamheid en nette arbeidsomstandigheden. 

QUINTY BY SUMMUM

Een exclusieve collectie tussen Quinty en Summum die al vele jaren deel uitmaakt van de ‘Summum familie’. Vijf zomerse dream pieces die je makkelijk met elkaar én met de reguliere zomercollectie kunt combineren. De prints en vrolijke kleuren van de exclusieve Quinty by Summum collectie sluiten naadloos aan bij haar sprankelende persoonlijkheid. Wij vinden het prachtig, jullie ook ?! Je kan deze items nu shoppen bij ons in de winkel of op webshop! Naast Quinty by Summum hebben wij natuurlijk ook de prachtige normale collectie van Summum. Ook deze is online en in de winkel verkrijgbaar!

 

SHOP SUMMUM OP DE WEBSHOP!