Manhattan Styles

Old school

Australian is in 1956 opgericht met een focus op de tenniswereld, waarbij de producten gekenmerkt werden door klasse, kwaliteit en functionaliteit. Australian is een merk die al vanaf de oorsprong van de Hardcore scene erg populair is. De bekende trainingspakken van Australian zijn vaak ware collectors items. De unieke prints van de pakken en het bekende comfort van de pantalons maken het merk tot op de dag van vandaag erg hot. 

NEW SCHOOL

In de huidige markt staat Australian bekend als een authentiek merk met functionele sportkleding en vrijetijdskleding. Items met een sporty look en een comfortabele fit. Stuk voor stuk gemaakt van de beste materialen en met een mooie pasvorm. De collectie van Australian speelt in op de laatste trends, maar blijven trouw aan hun eigen unieke stijl waaraan het merk te herkennen is.

Australian beperkt zich echter niet alleen tot functionele kleding en zoekt de uitdaging op met een modegerichte collecties. Als gevolg hiervan is in 2016 de Red Court collectie ontwikkeld dat zich laat omschrijven als casual. Later is ook de Hard Court collectie ontwikkeld die zich kenmerkt als sport-underground. Samen met de welbekende Acetaat collectie heeft het merk diverse geheel eigen stijlen ontwikkeld maar allen met herkenbare Australian signatuur.

NU VERKRIJGBAAR BIJ MANHATTAN DOMBURG & VLISSINGEN EN NATUURLIJK ONZE WEBSHOP!