Manhattan Styles

Mijn naam is Romy Coomans, 29 jaar en zangeres van beroep...

Ik speel in de bands RoMi Cage en Lace en sta gemiddeld 3 keer per week op het podium samen met mijn man Michaël Coomans (gitarist). Dat podium is iedere keer anders: van bruiloft tot festival tot horecagelegenheid tot zakelijk event.

 

Superleuk en afwisselend! We spelen zowel akoestisch als fulle band en coveren bestaande liedjes, maar schrijven we ook eigen muziek. Zo is onlangs onze nieuwe single 'Lay your love on me' uitgekomen! Ik heb echt van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

 

Uiterlijke verzorging en kleding is een essentieel onderdeel van mijn werk. Er verzorgt en feestelijk uitzien hoort erbij. Lucky me, want dat zorgt ervoor dat ik een dubbele garderobe heb. Elk optreden hetzelfde jurkje? Dat kan niet.. :-)

 

Op dit moment ben ik zwanger van ons eerste kindje. Een spannende, nieuwe fase in het leven van mij en mijn man. Kleding shoppen gaat nu even op een andere manier.. maar tassen.. tsjah, die kunnen natuurlijk altijd! Guess vind ik een prachtig merk, lekker extravagant, altijd een eyecatcher!

 

Tijdens de feestdagen ben ik te vinden in Zermatt, Zwitserland om een reeks van optredens te verzorgen. Vanaf die plek wens ik jullie een hele mooie kerst en heel veel nieuwe tassen! ;-) Liefs, Romy

 

PS: Meer weten over onze muziek? www.romicage.com (eigen muziek! Ook te vinden op spotify / Itunes / Googleplay etc.)

www.lacemusic.nl (covers, akoestisch!)

 

GUESS BAGS

 

Guess tassen kun je herkennen aan de eigenzinnige ontwerpen en de herkenbare uitstraling. Ze voldoen altijd aan de laatste modetrends en staan bekend om de unieke details. Vandaag is Guess een echt wereldwijd lifestyle-merk met een volledig assortiment denim, kleding en accessoires dat wordt aangeboden in meer dan 80 landen over de hele wereld. Bij ons in de winkel en webshop vinden jullie een ruime collectie Guess tassen in verschillende modellen, kleuren en printjes.

 

BADHOTEL DOMBURG

 

Met dank aan het Badhotel Domburg voor het openstellen van de fotoshoot locatie.