Manhattan Styles

GET IT, LOVE IT, ENJOY!

Een set is het leukste als je deze lekker kunt mixen. Verschillende materialen en merken wat dé combinatie maakt; en deze set is daar het perfecte voorbeeld van!

Het mooie rode lederen rokje is van Arma Leder, ARMA streeft ernaar de hoogste uitdrukking van '' new luxury '' bij zijn klanten te creëren. De ARMA vrouwen lijn vertegenwoordigt elegantie en een vrouwelijke pasvorm, een oog voor detail en verwerking van hoogwaardige materialen.

Het t-shirt met quote is van het merk Brax. Stijlvol en comfortabel, zo is de collectie van Brax te omschrijven. Hoogwaardige materialen en een perfecte pasvorm vormen de basis van de Brax collectie. Niet voor niets staat dit topmerk wereldwijd bekend om de uitstekende pasvorm en stijlvolle uitstraling.

En daarbij gecombineerd het warme, zwarte vest van SET Fashion. SET is vrouwelijk, urban & uniek. Niet alleen vanwege de weergaloze manier waarop ze een tegelijkertijd urban, sexy en elegante collectie samenstellen, maar ook vanwege hun duidelijke statement pieces! 

Accessoires:

Tasje: Armani Exchange

Armband linkerarm: Pimps&Pearls

Armband rechterarm: LOTT.

Horloge: Calvin Klein

Zonnebril: Quay Australia