Manhattan Styles

Start of something new!

... En een vernieuwde website kan natuurlijk niet zonder leuke, inspirerende blogs en artikelen!

Welkom op de allereerste blog op de nieuwe website van Manhattan! Even een korte uitleg: Manhattan bestaat uit 3 verkooppunten: Domburg, Vlissingen en onze webshop. Wij verkopen verschillenden topmerken voor dames en heren, zoals Tommy Jeans, Calvin Klein, Hugo Boss, Drykorn, Diesel, Cast Iron, SET en nog vele andere. Deze zomer mogen we een drietal prachtige merken verwelkomen: Armani Exchange, Guess en Replay. Deze merken staan voor vooruitstrevend, vernieuwend, servicegericht en smart casual, precies waar wij als Manhattan ook voor staan. Dit laten wij zien in onze collecties en in de winkel, maar dit willen wij ook online naar voren brengen door middel van onze vernieuwde website. 

 

En nu is natuurlijk de vraag, wat kunnen jullie van ons verwachten? Zijn wij de zóveelste website met de zóveelste blog? Het antwoord is, ja. Maar waarom starten wij dit dan? Omdat wij méér zijn dan alleen een winkel! Wij vinden het belangrijk om de klanten te leren kennen, maar ook dat zij ons leren kennen. Wij gaan ons onderscheiden door het uitlichten van onze merken en collecties in mooie foto’s, genaamd ‘Manhattan Style’. Hierover later meer. Ook willen we een sfeer overbrengen door belangrijke, grappige en/of misschien zelfs verdrietige items te publiceren. Deze blogs zullen bestaan uit o.a. interviews, persoonlijke verhalen, tripjes, eettips en lifestyle. Hebben jullie ideeën/tips waar wij zeker eens langs moeten gaan? Alles is welkom! Laat het mij weten op: manhattan.kelly@outlook.com.

 

Zoveel leuke dingen in het verschiet, dit willen jullie natuurlijk niet missen. Dus blijf vooral de website en onze social media kanalen in de gaten houden en schrijf je in voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven!

 

Xoxo, Kelly

 

Next: Viel mijn allereerste blog toch wel een beetje mee? Volgende keer neem ik jullie mee met mijn roadtrip naar Parijs! And yes, I speak French: Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Chanel, Louboutin & Lanvin!

 

@Manhattan