Manhattan Styles

Tommy Jeans Signature Capsule

Tommy Jeans komt terug met een reeks retro-releases die er net zo goed uitzien als ze vroeger deden. De nieuwe Signature Collection komt nu binnen in de winkel en de formule werkt beter dan ooit: gedurfde branding + geweldige kleuren = moderne knallers doordrenkt met een klassiek jaren 90-gevoel! De collectie bestaat uit t-shirts, sweatshirt met ronde hals en hoodies in felblauw, kersenrood, donkerpaars en warm oranje om je zomer op te fleuren. De hoodies en sweatshirts verkopen wij in beide winkels.

 

Zelf was ik meteen fan van de sweaters. Ik was verliefd op de kleurtjes en de fit. Als ik in de zomer ’s avonds buiten zit, heb ik het al snel koud en trek ik een lekkere trui aan. Toen deze sweaters binnen kwamen, kon ik het ook niet laten om hem meteen welkom te heten in mijn collectie. Hij valt lekker ruim, waardoor een XS wel echt prima voor mij is (ik heb normaal S). En de kleur, dat was een stukje moeilijker. Kersenrood, donkerpaars of toch blauw? Ik kies toch voor paars, is namelijk eens wat anders! 😉

 

Komen jullie snel kijken in één van onze winkels in Domburg en/of Vlissingen? Dan zie ik jullie daar! Maar wees snel, want op = op!

 

Xoxo, Kelly