Manhattan Styles

Love who you are, be a Rianista!

Riani is meer dan alleen een modern modemerk in het premium segment; zij willen een levenshouding belichamen en daar elke dag aan werken, samen met hun sterke en diverse team. De hoogste eisen aan de kwaliteit en verdere ontwikkeling van de collectie, evenals het belang van elke individuele medewerker, stellen zij in staat om dagelijks te groeien en zich verder te ontwikkelen. Individualiteit, verantwoordelijkheid en persoonlijkheid zijn erg belangrijk bij RIANI.

Visie & Missie

Visie

We hebben een echt duurzaam familiebedrijf voor ogen. We willen een stabiel evenwicht behouden tussen innovatie en traditie van de online winkel tot onze offline winkels. In onze visie is RIANI veel meer dan alleen een merk. We willen een levensstijl belichamen die van elke nieuwe klant een RIANISTA en dus onderdeel van de RIANI-familie maakt

Missie

Onze missie is om een gestage groei te realiseren die ons in staat stelt om onze blik te blijven richten op het bieden van de allerbeste kwaliteit, het ontwikkelen van onze collectie, het behouden van de loyaliteit van medewerkers en het voldoen aan de behoeften en wensen van onze klanten. We hebben het tot onze missie gemaakt om onze levensvreugde te delen met elke RIANI-klant - ongeacht leeftijd of vorm.

Wat zij doen

Op de ontwerpafdeling worden de eerste schetsen en moodboards gemaakt. In het atelier worden samples genaaid, vanaf hier wordt de bestelling van stoffen en ingrediënten overgenomen. Na de productie in Europa worden de collecties van RIANI in ontvangst genomen en opnieuw gecontroleerd op het hoofdkantoor. Dan is het tijd om het eindproduct op de markt te brengen: het sales-, marketing-, e-commerce- en grafische team werken nauw samen. Zowel de afdeling IT en logistiek als de controlling leveren een beslissende bijdrage aan het succes van de collectie.